Doe mee aan de #JANUARI-2018-CHALLENGE

Goede voornemens? Zoek je een uitdaging én een stok achter de deur? Doe dan mee aan onze #elke dag … januari 2018 challenge! We dagen je uit om een volledige maand dus 31 dagen aaneengesloten elke dag te sporten. Dit kan in de #ElkeDagHardlopen Challenge  waarbij je elke kalenderdag minimaal een mijl gaat hard lopen.  Als elke dag hardlopen te belastend is voor je lichaam kan je er ook voor kiezen het af te wisselen met andere sporten. Dit is de #ElkeDagSporten Challenge en die is ook als je al een andere sport beoefent een logische keuze.

Er zijn meerdere opties:
1) Je gebruikt de eerste 4 dagen van het jaar om moed te verzamelen. En dan start je op vrijdag 5 januari om dan door te gaan tot en met zondag 4 februari. Dit is extra handig omdat we vrijdagavond  de 5e januari een lampjes-run organiseren als informele kick-off. En 31 dagen later op zondagochtend 4 februari kan je dan met ons afsluiten met de ONtbijt run.
2) Je start gewoon op 1 januari en gaat sporten tm 31 januari.
3) Of je doet gewoon van 1 januari tot 4 februari mee. Of de hardlopers laten zich zelfs uitdagen tot een 50 days streak (wie biedt er 100?). Of je wordt zelfs een all-time streaker 🙂
In alle gevallen zijn de lampjes-run en ONtbijt-run een vrijblijvende mogelijkheid. En je kan deze runs ook meedoen zonder de challenge (graag zelfs)!

Om deel te nemen aan de challenge vragen we een symbolische bijdrage van €1 . Daarnaast zijn er opties om te doneren, een t-shirt te bestellen en om je in te schrijven voor de lampjesrun en de ONtbijtrun. Dankzij sponsoren zoals Runnersworld Amersfoort en ONrunning zullen er vele mooie prijzen beschikbaar zijn! Dus een grote kans dat je ook zelf beloond wordt voor je bijdrage en inspanning! Inschrijven voor al die onderdelen doe je op de inschrijf-webshop-pagina Je kan er ook voor kiezen om een run mee te doen, of het shirt te bestellen, zonder dat je de challenge doet.

De opbrengst van deze challenge gaat volledig naar het goede doel. Dit jaar is dat een weeshuis in Nepal. De 18-jarige Amersfoortse Willemijn gaat half januari hier naar toe om 10 weken vrijwillig mee te werken in het huis. Willemijn is met een inzamelingsactie begonnen om ook financieel een bijdrage te kunnen leveren aan het weeshuis. Zelf is ze op 15 december al begonnen met de elke dag hardlopen challenge omdat ze 15 januari op het vliegtuig stapt. Over haar reisdoel lees je later nog meer op deze website maar je kunt Willemijn ook al volgen op haar Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *