Elke Dag Sporten

Leuk dat je interesse hebt in onze challenge: in januari 2018 elke dag iets aan sport doen. Wil je meedoen: kies dan voor inschrijven

Ten eerste: je moet niets! We proberen je alleen te stimuleren om met ons de challenge aan te gaan. Je hoeft niets vast te leggen of te bewijzen, gewoon meedoen! Je hebt de keuze om op een dag de 1609 meter hardlopen te doen maar je kunt hem ook invullen met een andere sport. Het is moeilijk om precies te zeggen wat je dan moet doen. We gaan uit van minimaal 10 minuten “intensieve training” (zoals hardlopen dus), of 30 minuten mild intensief (zoals veldsporten (voetbal, handbal, etc) , cardio in de sportschool, wielrennen, schaatsen, zwemmen enzovoorts. Het moet wel echt een work-out zijn, dat het inspanning vraagt, zweet en hijgen. Gewoon wandelen, naar je werk fietsen, darten is fysiek te licht. Maar controleren kunnen we niet en doen we niet. Je gaat deze uitdaging aan voor jezelf en je houdt dus ook jezelf voor de gek als je smokkelt.

We nodigen je uit om op facebook de “Elke Dag Hardlopen” pagina te liken. Via deze pagina informeren we je over de voortgang van de challenge (ook voor de niet hardlopers) en melden we de prijswinnaars. Zie https://www.facebook.com/elkedaghardlopen/ . Ook als je geen facebook account hebt kun je hier wél de berichten lezen.

Er is ook een facebook-groep. Als je hier lid van wordt kun je berichten posten over je voortgang, vragen stellen of reageren op anderen. Samen zijn we sterk! Maar niets hoeft, alles mag. We vinden het leuk dat je de uitdaging aan gaat!

Ga niet voorbij je grenzen! Luister goed naar lichaam en geest. Als het niet kan , dan kan het niet. Als je een blessure voelt opkomen stop dan gewoon. De challenge is leuk en vooral bedoeld als stimulans, maar het is geen blessure of onverantwoorde handelingen waard. Wees verstandig en vraag bij twijfel om advies.

Deze challenge wordt georganiseerd door Runnersworld Amersfoort.

#JANUARI-CHALLENGE: pakket

1.0015.00

1.00
4.00
Opties selecteren15.00
Opties selecteren15.00
10.00

Beschrijving

Sport mee en kies je opties!